HU EN
Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő és Jogkezelő Egyesület

PROGRAMJAINK

Úgy döntöttünk, épp itt az ideje, hogy ne csak a hírek között és ne csak Facebook oldalunkon, de külön menüpontban is megosszuk látogatóinkkal a MISZJE aktuális programjait.

 

Hogyan mesél a mese? - 2017. október 26. 17:00-19:00

 
17:00-18:00 
 
Az elmúlt 20 évben a gyerekkönyv területén történt változásokat tárják fel kerekasztal meghívottai. A meglehetősen izgalmas témát egy reményeink szerint meglehetősen izgalmas beszélgetés során járja körül Dániel András grafikus, meseíró, Tsík Sándor, a Csimota Könyvkiadó szerkesztője és Wunderlich Péter kiadványtervező, a MOME Művészettudomány doktori iskola doktorandusza.

A beszélgetés moderátora: Szekeres Niki

18:00-19:00 Szerzői jogok a gyermekirodalom terén - szerzői jogi workshop mesék íróinak és rajzolóinak

Míg az első beszélgetés során a könyv születése, az irodalmi és vizuális tartalom változása lesz a középpontban, addig a második blokkban amellett, hogy szeretnénk bemutatkozni a könyvtári kölcsönzések után járó jogdíjak megállapításáért és kifizetéséért felelős intézményként, a programon megjelenő alkotóknak lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy amennyiben 2017. október 24-én 16 óráig elküldik kérdéseiket a jog@miszje.hu e-mailre, akkor 26-án a MISZJE jogászával, dr. Sándor Eszterrel átbeszélhessék azokat.

Nem csak általános kérdésekkel, hanem konkrét esetekkel is bátran fordulhatnak hozzánk!

A program szereplői: dr. Sándor Eszter, a MISZJE jogásza és Csepregi János, a MISZJE irodavezetője

 
Helyszín: MISZJE City Corner Irodaház 1091 Budapest Üllői út 25. III. emelet
 
FB esemény: https://www.facebook.com/events/1941976132732534/?fref=ts